SITE İÇİ ARA

15 Ocak 2011 Cumartesi

Organizer of the final four: FenerbahceAcıbadem ISTANBUL

Tebrikler sarı kanaryam...tebrikler mehmet ali bey ve diğer emeği geçenler...Şimdi bize düşen evsahipliği nasıl olur dosta-düşmana göstererek kupayı kaldırmaktır.Eşleşmeleri ve tahminleri de yazalım.

Fakro - Villa
Modranska - Rabita

Odintsova - Volero
Scavolini - Dinamo

Cannes - EczacıbaşıVitra
Aluprof- VakıfGüneşTT

En talihsiz eşleşme scavolini-dinamo olmuş.Scavoliniye yazık olacak,farklı bir kura ile f4 oynarlardı ama nasip değilmiş.Odintsova voleroyu geçer ama dinamoya idman verir.Dinamo f4 ün 2. takımı.
En dengeli grup fakro-villa ve mod-rabita grubu.Her şey mümkün ama kendini bilen bir villa favorim.
Gelelim asıl meseleye;Cannes-EczacıbaşıVitra eşleşmesi güzel bir eşleşme oldu.Victoria ravva tekrar türkiyede olacak bu fırsat kaçmaz ama favorim eczane.Aluprof ise vakıfbankın dişine göre.Yani f6 da eczacıbaşıVitra-VKFBNKGSTT eşleşmesini izleyeceğiz.Bu eşleşme için vakıfın intikam eşleşmesi demek doğru olacak çünkü bazı önemli isimler vakıfı bırakıp diğer tarafa yatay geçiş yapmıştı.Glinka böyle oynamaya devam ederse vakıf turu geçer ancak ben eczacıbaşıVitrayı istiyorum.Tahminlerime göre de fenerbahçe,dinamo moskova,eczacıbaşı ve villa corteseli bir f4 fenerbahçe-eczacıbaşı ve dinamo-villalı bir yarı final ve dinamo-fenerbahçe finali görebiliriz.Bunun için tek önemli konu bizim oyuncularımızın tam bir konsantrasyon ile f4 maçlarına çıkması.Bunu sağlarsak inşaallah şampiyon olacağız.