SITE İÇİ ARA

9 Kasım 2010 Salı

Türkiye - Peru 3-0

Tahmin edilen skorla ancak umulandan fazla sayı verilerek kazanılan bir maçtı.Bu turnuvada bizim maçlarımız dışında oynanan bütün maçlar bizim istediğimizin de ötesinde lehimize sonuçlandı,sonuçlanmaya da devam edecek.Bugün polonya çin maçını kaybettiği anda (ki tahminim o yönde)yarın kaybetsek bile ilk 4 takım içinde olacağız.Diğer gruba baktığımızda oradan italya ve almanya (belki hollanda)gelecek.YANİ İŞİN ÖZETİ ŞU; İTALYA İLE 5.LİK MAÇI OYNAYACAĞIZ.2.kez katıldığımız turnuva için mükemmel bir sonuç olacak.Amigo yazarların gereksiz gazlamaları dışında ilk 4 içinde olmamızın imkanı zaten yok.Bunu başarmak için rusya ve japonya'dan birini mutlaka yenip,diğer maçlarda hiçbir fire vermemen gerekir.Rusya ve Japonya maçlarında rakiplerle aramızdaki mental farkı ve mücadele azmini net bir şekilde gördük.Hayal kurmayalım.
IRMAK KAZUK ;
Televizyonda muhabir olmak ülkemizde o camiadan sağlam bağlantıların olmasını gerektirir.Anlaşılan sevgili Irmak bu konuda iyi.Kızlara gaz vereceğim diye,televizyondaki izleyenleri enayi yerine koymak neyin nesi Irmak? Japonya maçını kaybedince turnuva bitmiş gibi oldu,Peru maçıyla zirvede gibi oluyoruz ne demek? Domatesle biberi karıştırmak hepimizde huy olmuş.
Kızlara gereksiz yere ilk dört hedefini pompalayın,Onları strese sokun,sonra zaten dengesiz bir takımız,iyice elimiz ayağımıza dolaşsın,ilk dört hedefini doğal olarak kaybedince kızlar kendi oyunlarını oynamaya ancak turnuva sonunda başlayabilsin.Hep söyledik gaza gelmek en büyük hatamız.
Polonya maçı;
Normal şartlarda Polonya bizden iyi takım.Ancak takım içinde neler oluyorsa konsantrasyonları ciddi tahribat görmüş durumda.Kazanmaları gereken bir-iki maçı kaybettiler.Bizim kızların gerçek hedefi artık ortaya çıktığı için yarın bu durumdaki Polonya takımını geçeceğiz.Başta yazdığım gibi İtalya ile 5.lik maçı yapacağız.İyi bir italya takımını ise yenmemiz için çok şey gerekiyor.
HASAN UĞUR EPİRDEN ;
Lütfen Hasan Bey!Sizin yaşınıza gelmiş bir insanın kahvehanede milli maç yorumu yapanlar gibi yorum yapması anlaşılır gibi değil.Başımıza ne geldiyse hep yanlış hedefler yüzünden geldi.Milletin önüne gereksiz ve ZAMANSIZ hedefler koymakla ülkenizi çok sevmiş olmuyorsunuz.BU ÜLKEYİ ÇOK SEVMEK,MİLLİ TAKIMLARIMIZIN BÜYÜK BAŞARILAR KAZANMASINI İSTEMEK ÖYLE MANGALDA KÜL BIRAKMADAN SALLAMAKLA OLMAZ.TEK BİR OYUNCUNUN DÜZENSİZ İNİŞ ÇIKIŞLARI İLE KÖR TOPAL GİTTİĞİMİZİ UNUTMAYIN.