SITE İÇİ ARA

11 Kasım 2010 Perşembe

NAZ AYDEMİR : İtalya'dan kaçmayı hedefliyoruz!

Yorum Milli takım pasörüne ait.Hangi milli takım ?
İlk 4 hedefleyen...Dünyanın en iyi skorerine sahip olan (öyle diyolar)...yendiğinde ezerek yenen...yenildiğinde kendi kendine yenilen...her maç öncesi favori olan...her turnuva öncesi şampiyonluk adayı olan...amigo yorumcuları olan...Hasan uğur epirden,reşat yazıcıoğlu,burcu hakyemez,ırmak kazuk v.s gibi insanlara yanlış hedefler gösterip umut tacirliği yapan yorumcu,spiker,duayen isimlerin desteklediği...daha uzatabilirim ama kalsın.
İşte bu milli takımın pasörü naz böyle konuşuyor milyonların önünde.Nasıl bir mantık,nasıl bir büyük takımlıktır bu?Polonya gibi bizden iyi olan ama bu turnuvada başından beri iyi olmayan bir takımı bile yenemiyoruz.ALACAĞIMIZ DERECE AÇISINDAN BİR BAŞARIDAN SÖZ EDEBİLİRİZ ANCAK HİÇBİR İYİ TAKIMI YENMEDEN BU DERECEYİ ALACAĞIMIZI KİMSE UNUTMASIN.BİZİM 2002 FUTBOL DÜNYA 3.LÜĞÜNE ÇOK BENZEYEN BİR DURUM.RUSYA,JAPONYA,GÜNEY KORE,POLONYA...BUNLARIN BİR TANESİNİ BİLE YENEMEDEN 5. YADA 6. OLACAĞIZ.BREZİLYA,AMERİKA İLE HİÇ KARŞILAŞMADAN...
Bu satırlarda neslihan darneli çok eleştirmişliğim var.Eleştirilerimin odak noktası-insaflı bakıldığında- tek bir oyuncu ile büyük takımlıktan söz edilemeyeceğine yönelik,diğer kısmı ise kulüp bazında kocası darnelo ve bir takım kişilere kanarak uygunsuz beyanatlar vermesi üzerine kurulu olmasıydı.Neslihan darnel iyi oyuncu ancak yetmez.Kötü olan,bir takım olmamamız ve bunun için bir çaba da göstermememiz.
Turnuvada bütün sonuçlar bizim lehimize bitti.İnanılmaz bir bal ve şans ile bu noktaya geldik.Şimdi yukarıda ismini saydıklarım ve twitterda arz-ı endam eden su kuşları bunu bize kendi başarımız diye pompalamaya devam edecek.Hayallere dalacağız yine..Adil olan bizim 9. ya da 10.olarak bu turnuvayı bitirmemizdi ancak talihimiz yaver gitti ve hakkımız olandan fazlasını alıyoruz.Almanya maçında kozuch ve fürst eğer ortalama bir iş çıkarırsa KÜÇÜMSEDİĞİMİZ (gerçekten ilginç)almanlar bizi yener.Balımız bizi bırakmadığından bu maçı kazanma ihtimali de mevcut.Diğer taraftan italya o kadar saçma işler yaptı ki gerçekten kızgınlıktan bir şeyler yazmaya elim varmıyor.Dandik sırplara bile maçı verebilirler.Almanya takımını geçersek 5. oluruz gibime geliyor.Ancak bu çokça okuyacağımız gibi müthiş bir takım olduğUmuzdan değil turnuva balımızın büyük oluşundan kaynaklanacak. Teşekkürler yine beleşe büyük bir mirasa konuyoruz.